BørneBiffen

Børnebiffen Lønstrup er et nyt initiativ under Lønstrup Café Bio, som er opstået på opfordring fra en lokal forældregruppe.


Initiativet sker i et samarbejde med Det Danske Filminstitut og er støttet af fondsmidler fra Hjørring Kommune og Spar Nord Fonden.


Derfor kan vi tilbyde gratis adgang for alle. 


Se info om de enkelte forestillinger i programmet her.


Følg børnebiffen på Facebook her


Detaljeret program for forestillingen d. 5. januuar:


De første 4 film er for de mindste, dernæst følger 4 film for de større børn.
Alle børn er velkommen til alle film.


FILM FOR BØRN FRA 3 ÅR (29 min.):

Ernst i svømmehallen
Instruktør: Alice de Champfleury

Ernst og mor skal i svømmehallen. Mens mor køber billet, kigger Ernst gennem en stor glasrude ind i svømmehallen. Han får øje på en sød pige, og 10 meter vippen. Efter omklædning står Ernst nu i fuld badeuniform, med snorkel og badedyr, klar til at springe i vandet til den søde pige. Men mor hiver ham ned til den anden ende af bassinet hvor han skal lære at svømme. Mens mor vender ryggen til, stikker Ernst over til pigen på det dybe vand, hvor de seje drenge hopper fra 10 meter vippen.

Storvask - Flyvesokken
Instruktør: Kassandra Wellendorf

Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene "Storvask" skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

Cirkeline: På med vanten
Instruktør: Jannik Hastrup

Cirkeline og musene Ingolf og Fredrik er ude at lege i sneen. De bygger en snemus, som det til sidst lykkes dem at skræmme katten med.

Prik og Plet i sneen
Instruktør: Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad

De to søde kaniner, Prik og Plet, sidder og kigger på det fine snevejr fra deres lille hus og beslutter sig for at gå ud i det. Men pludselig er Plet blevet væk og Prik frygter, at hans ven er forsvundet i sneen.


FILM FOR BØRN FRA 5 ÅR (38 min.):

Snowys jul 5 år - 38 min.
Instruktør: Gustav Kvaal

Der er to dage til juleaften. Efter at have mistet både sin mor og sit hjem er en lille hundehvalp helt alene i en sneklædt verden. Heldigvis finder to børn den forfrosne hvalp, og de forsøger ivrigt at finde et trygt og godt hjem til Snowy, inden det bliver jul. "Snowys jul" er en klassisk animationsfilm om universelle temaer som sorg og savn, forventning og glæde.

Orla Frøsnapper
Instruktør: Erling Budde

Bertram er sendt i byen. Hos slagteren kommer der en lille fræk hund og stjæler en af pølserne. Slagterens kone udlover en stor dusør til den, der fanger hunden. På vejen hjem møder Bertram hunden, og den følger efter ham. Pludselig kommer byens værste bølle Orla Frøsnapper. Han vil gerne have fat i hunden og den store dusør.

Sallies historier - Da Gud fik en hobby
Instruktør: Peter Hausner, Søren Tomas

Da Gud havde skabt himlen og jorden, gik han på pension. Han lavede ikke noget i 1000 år. Derfor fik han lyst til en hobby. Han ville samle på musik! Han købte musikken af menneskene for biler. Gud samlede musikken på flasker, men der gik ikke lang tid, så ville Gud have mere musik ...

Drengen i kufferten
Instruktør: Esben Toft Jacobsen

Pindsvinet Morten får en lillebror og har pludselig svært ved at få mor og fars opmærksomhed. Derfor beslutter Morten sig for at skaffe sig af med sin lillebror, så alt kan blive ligesom før.


Copyright © All Rights Reserved

LØNSTRUP CAFÉ BIO

Strandvejen 100, Lønstrup

9800 Hjørring